Kuljetuspalvelut luotettavasti Rovaniemellä

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Maanrakennus S. Kursula Oy tarjoaa monipuoliset kuljetuspalvelut sekä maansiirtotyöt yksityisten ja yritysten tarpeisiin joustavasti Rovaniemeltä käsin. Työskentely tonteilla ja erilaisilla työmailla sujuu vaivattomasti ammattitaitoisen henkilöstömme ja laadukkaan kalustomme ansiosta. Kanssamme myös tavaratoimitukset löytävät perille nopeasti ja luotettavasti.

Maa-aineksen kuljetus- ja siirtopalvelut

Hoidamme maa-ainesten siirrot työmailla tehokkaasti ja aina asiakkaan kanssa sovittua aikataulua noudattaen. Kalustomme lisäosineen mahdollistaa sujuvan työskentelyn erilaisissa olosuhteissa laadukasta työnjälkeä tuottaen. 


Olemme toimineet alalla jo usean vuosikymmenen ajan, joten voit luottaa ammattitaitoomme myös haastavissa kohteissa! Kuljetamme muun muassa sorat, murskeet, täytemaat sekä muut maa-ainekset turvallisesti valitsemaasi paikkaan. 


Olipa kohteena taloyhtiön piha, omakotitalon puutarha, rakennustyömaa tai ajotie, kannattaa maa-aineksen kuljetus tilata kokeneelta ja osaavalta ajajalta. Maanrakennus S. Kursula Oy hoitaa pienet ja suuret kuljetusurakat laadukkaasti ja kokonaisvaltaisesti. Kuljetamme maa-ainekset Rovaniemen seudulla ja tarpeen mukaan kauempanakin, joten otathan yhteyttä kertoaksesi kuljetustarpeestasi!

Tutustu myös maanrakennuspalveluihin

Muut kuljetuspalvelut

Erilaisten maa-ainesten lisäksi myös tavarakuljetukset onnistuvat siistillä ja nykyaikaisella kalustollamme näppärästi ja kustannustehokkaasti. Pienet ja vähän suuremmatkin esineet sekä tuotteet löytävät kyydissämme luotettavasti perille vastaanottajalle asti yhdessä sovittua aikataulua noudattaen. 

Voimme suunnitella kuljetukset joustavasti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Kerro kuljetustarpeestasi, niin autamme parhaan mahdollisen kuljetusvaihtoehdon löytämisessä!

Kysy lisää kuljetuksista tai pyydä tarjous!

Vastailemme mielellämme palveluitamme koskeviin kysymyksiin ja tiedusteluihin. Voit soittaa, laittaa sähköpostia tai jättää yhteydenottopyynnön sivuiltamme löytyvällä lomakkeella. Voit myös kysyä suoraan tarjousta urakallesi!

Kaikki yhteystiedot
Lankapuhelimen kuvake

Kattavat kuljetuspalvelut maa-ainekselle sekä tavaroille joustavasti Rovaniemeltä käsin, ota yhteyttä!

Yhteydenotto

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha